Distribuitor oficial de dispozitive medicale radiologice, consumabile și produse de sănătate. Asistență calificată în instalarea și mentenanța dispozitivelor radiologice.

Neotec este reprezentantul oficial a multe branduri de talie internațională, oferind asistență deplină în procesul de importare, înregistrare și distribuire a noilor dispozitive pe piața internă cu respectarea legislației în vigoare.
Creeăm valoare pentru consumatori din anul 2000

Viziune

Neotec își propune pe termen lung să contribuie la procesul de îmbunătățire a calității serviciilor medicale din țară prin tehnologii și soluții inovative.

Misiune

Avem misiunea de a continua să fim un aliat de încredere atât pentru partenerii cât și clienții noștri prin servicii și produse de cea mai înaltă calitate.

Valori

Ne atingem scopurile propuse conducându-ne de o serie de valori atribuite fiecărui angajat al companiei. Promovăm o cultură organizațională în care valorificăm angajamentul, creativitatea și responsabilitatea tuturor membrilor echipei în obținerea rezultatelor dorite.
Neotec este o companie privată fondată la 07 noiembrie 2000 de către Corețchi Iulian, cu sediul în municipiul Chișinău, Republica Moldova. Compania a cunoscut un proces de evoluție complex cu multe tentative de creștere și dezvoltare și are în prezent 14 angajați, atingînd o cifră de afaceri anuală de peste 20mil lei. Un moment cheie în procesul de transformare și definire a companiei pe piața internă ca expert în distribuirea, instalarea și deservirea tehnică a dispozitivelor radiologice o are accederea în 2010 la conducerea companiei a administratorului Andrei Botnaru, doctor.


În prezent compania are următoarele linii de activitate:  
  • Importarea și distribuirea dispozitivelor, pieselor de schimb și consumabilelor radiologice
  • Deservirea și mentenanța tehnică și corectivă pentru dispozitive radiologice
  • Transmiterea dispozitivelor în comodat
  • Comercializarea de produse dermato-cosmetice și de sănătate personală
  • Servicii de împachetare
  • Constucția de imobile
  • Comercializarea altor produse destinate publicului larg
Neotec garantează servicii de calitate prestate de ingineri cu calificări obținute la cursuri organizate în străinătate de către partenerii noștri producători și operează exclusiv cu produse și piese originale.

Foto

Despre companie

Distribuitor echipamente radiologice

X-ray

imagistica

sisteme radiologice

soluții inovative

servicii medicale de calitate

istoria companiei

servicii de calitate

piese originale

galerie foto Neotec

,Distribuitor echipamente radiologice, X-ray, imagistica, sisteme radiologice, soluții inovative, servicii medicale de calitate, istoria companiei, servicii de calitate, piese originale, galerie foto Neotec

Despre companie Neotec se ocupă cu importarea și mentenanța dispozitivelor radiologice precum și cu distribuirea altor consumabile medicale

Află mai multe detalii

Despre companie Neotec se ocupă cu importarea și mentenanța dispozitivelor radiologice precum și cu distribuirea altor consumabile medicale. Află mai multe detalii.

loading ...