Produse noi în gama BIOTITUS

13 apr 2022
SC Tiamis Medical SRL este unul dintre partenerii de încredere ai Neotec, o companie privată românească implicată în cercetarea, dezvoltarea, producerea și distribuția de dispozitive medicale și dermato-cosmetice destinate tratamentului local al leziunilor pielii. Produsele Biotitus sunt preparate 100% din compuși naturali activi, distribuite pe piața din Republica Moldova din 2016 de către Neotec și care câștigă tot mai multă încredere în rândul consumatorilor locali.

Neotec are în stoc zece produse Biotitus: After Tatoo Airless/Spray, Arsură Solară Spray, Aplicator cu Unguent, EritemAll Airless/Spray, PsoriAll Airless/Spray, Unguent Biotitus Spray/Airless/Tub, Quasiderm Protector, Radioderm, Comprese impregnate 10x10/10x20cm, Film steril și anunță creșterea gamei de produse Biotitus cu încă trei produse noi: Quasiderm soft, Regen cremă de mâini cu acid hialuronic, Cicatrice Airless/Spray despre care puteți afla mai multe detalii la rubrica dermato-cosmetice.
 
QUASIDERM Soft
pentru mâini deteriorate și supra-solicitate. Uz domestic sau profesional. Textură cu absorbție rapidă, indivizibilă, fără efect gras sau lipicios. Toleranță testată pe pielea sensibilă sau predispusă la atopie. Calmează, protejează și restaurează bariera cutanată a pielii mâinilor supra-solicitate, deterioarate de agresiuni domestice sau profesionale într-o textură lejeră care permite reluarea activităților imediat după aplicare. Aplicați ori de câte ori este necesar. O nouă generație de texturi cu rol de barieră: (Rosa Canina, Persea gratissima, Allantoina). Protejează pielea și formează un strat protector indivizibil anti-agresiuni (Glicerina 30%).
BIOTITUS Regen
Crema BIOTITUS Regen este îmbogățită cu ingrediente 100% naturale care hrănesc, hidratează și regenerează și cea mai uscată piele. Conținutul de hialuronat de sodiu ajută la hrănirea și menținerea unei hidratări optime ale pielii. Textura sa extrem de delicată permite o absorbție ușoară. De la primele aplicări, substanțele active regenerează și elimină celulele moarte, pentru ca pielea să arate mai tânără, mai odihnită și suplă. Aplicată cu regularitate, crema combate efectele de îmbătrânire ale pielii, susține producția de colagen și de elastină în structura pielii. O cremă ușor de aplicat datorită recipientului airless, care se absoarbe rapid, cu un parfum delicat și care conferă o senzație de prospețime și revitalizare a pielii.
BIOTITUS Cicatrice
Produsul BIOTITUS Cicatrice are 100% compuși naturali activi, procesați special care acționează completându-se și potețându-se reciproc. Produsul Biotitus Cicatrice calmează prurirtul, roșeața pielii și durerea asociată cu cicatricea și reduce senzația de tensiune la locul cicatricei. Susține regenerarea barierei protectoare a pielii și refacerea naturală a pielii. Este indicat în îngrijirea cicatricilor după traumatisme și arsuri. Previne apariția cicatrizării anormale, în special la persoanele cu risc (cele care au istoric familiar sau personal de cicatrizare anormală). Asigură confortul utilizatorului și atenuarea semnificativă a cicatricilor.
Instalarea Sistemului radiologic SHIMADZU SonialVision G4

Produse noi în gama BIOTITUS

Produse noi în gama BIOTITUS

Produse noi în gama BIOTITUS

loading ...